Twee aanhoudingen na mishandeling

Twee aanhoudingen na mishandeling

Geplaatst op 16 april 2022, om 13:36 uur

Tilburg – De politie hield zaterdag 16 april twee Tilburgers aan nadat zij rond 04:00 uur op de Korte Heuvel in Tilburg iemand hadden mishandeld. Bij de mishandeling was een derde persoon betrokken. De politie vraagt hem zich te komen melden.

Op de Korte Heuvel in Tilburg ontstond vannacht rond 04:00 uur een conflict tussen meerdere personen. Het conflict mondde uit tot een vechtpartij waarbij een groep mannen een persoon mishandelde. Het slachtoffer viel door de mishandeling op de grond en kreeg vervolgens een trap tegen zijn hoofd. Bij het zien van de politiemensen renden de verdachten weg. Na een korte achtervolging zijn twee verdachten, een 17-jarige Tilburger en een 19-jarige Tilburger, in de omgeving van de Korte Heuvel aangehouden. Het tweetal is overgebracht naar het cellencomplex waar ze door politiemensen worden verhoord.

Derde betrokkene

Uit onder andere het onderzoeken van camerabeelden blijkt dat er, naast de twee aangehouden verdachten, nog een derde persoon betrokken is bij de mishandeling. De politie vraagt hem zich bij de politie te komen melden.

Getuigen

Was jij vannacht rond 04:00 uur op de Korte Heuvel in Tilburg en was je getuige van deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie. Beschik je mogelijk over camerabeelden? Deel deze dan met het onderzoeksteam. Je kan contact opnemen door te bellen met 0900-8844. Vermeld tijdens het telefoongesprek dat je belt over zaak 2022096540