Arrestatie gijzeling en mishandeling

Geplaatst op 16 april 2022 07:52 uur | Laatst bijgewerkt op 16 april 2022 07:52

Bergen op Zoom – De politie arresteerde zaterdag 16 april 2022 rond 04u30 twee verdachten uit Bergen op Zoom op verdenking van gijzeling en mishandeling. Het ligt vermoedelijk in de relatiesfeer.

Tekst loopt door onder de advertentie

Het slachtoffer, een 33-jarige man uit Breda, stapte in Breda bij bekenden in de auto en ze reden naar een woning in de Heiningen in Bergen op Zoom. Daar werd hij vastgehouden en mishandeld. Vermoedelijk ligt de onenigheid in de relatiesfeer. Het slachtoffer kon alarm slaan en agenten arresteerden net buiten de woning twee verdachten (40 en 41 jaar) uit Bergen op Zoom. Ze namen onder meer een stroomstootwapen en mobiele telefoons in beslag. De verdachten zitten vast voor nader onderzoek.