Politie zoekt getuigen van aanrijding N57

Politie zoekt getuigen van aanrijding N57

Geplaatst op 15 april 2022, om 09:17 uur

Ouddorp – Donderdagmiddag is er bij een frontale botsing op de N57 een 38-jarige man overleden. De politie onderzoekt het ongeval en roept getuigen op die nog niet met de politie hebben gesproken.

Het was rond 16.45 uur toen een personenauto frontaal tegen een bestelbusje botste op de Provincialeweg in Ouddorp.
De hulpdiensten waren snel bij het ongeluk, maar konden de 38-jarige man uit Nieuwkoop niet meer redden. Hij overleed aan zijn verwondingen. De bestuurder van de personenauto is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij was op dat moment wel aanspreekbaar.

Het team van de verkeerspolitie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Waarschijnlijk is een van de twee auto’s op de verkeerde weghelft gekomen. Om een goed beeld te krijgen van de aanrijding kunnen getuigen zich melden via 0900-8844 of gemakkelijk via onderstaand tipformulier.