Vier hennepkwekerijen geruimd

Vier hennepkwekerijen geruimd

Geplaatst op 14 april 2022, om 10:13 uur

Bergen op Zoom, Heijningen, Hoeven, St. Willebrord – De politie heeft woensdag 13 april in vier woningen hennepkwekerijen aangetroffen en geruimd.

In een kelder onder een woning in de Dorpsstraat in St. Willebrord werden 150 hennepplanten aangetroffen. De stroom voor de kwekerij werd illegaal verkregen. Er is geen verdachte aangehouden. Aan de Venkelweg in Hoeven zijn in een woning 36  hennepplanten geruimd. In een woning aan de Graaf Bernadottestraat in Heijningen troffen agenten een kwekerij met 216 wietplanten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. In Bergen op Zoom werd in de Merwedelaan in een woning een kwekerij geruimd met 85 hennepplanten. Ook hier werd geconstateerd dat er sprake was van diefstal van stroom.