Man gewond bij steekpartij aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven

Man gewond bij steekpartij aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven

Geplaatst op 13 april 2022, om 10:41 uur

Eindhoven – Vanochtend vond er een steekpartij plaats in een woning aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven. Hierbij raakte de bewoner van de woning gewond. Hij verkeert niet in levensgevaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. De 24-jarige zoon, die ook op dat adres woont, is aangehouden als verdachte.

Rond 09.30 kreeg onze meldkamer een melding binnen over een steekpartij aan de Gelaarsde Kat in Eindhoven. Collega’s spoedde zich naar het adres, waar zij een gewonde man aantroffen in de woning. De man was niet levensgevaarlijk gewond en was aanspreekbaar. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De 24-jarige zoon van het slachtoffer werd al vrij snel als verdachte aangehouden. Hij is bekend binnen de hulpverlening.

Onderzoek
We zijn momenteel nog druk bezig met het doen van onderzoek. Daarbij onderzoeken we ook wat de aanleiding van het incident was.