Vier aanhoudingen in onderzoek naar mishandeling

Vier aanhoudingen in onderzoek naar mishandeling

Geplaatst op 12 april 2022, om 09:27 uur

Maastricht – Eind maart werd er door de politie een oproep gedaan in het onderzoek naar een zware mishandeling die medio januari plaatsvond op de Schwartzenbergstraat. Maandag- en dinsdagochtend zijn vier personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij deze mishandeling.

Twee weken geleden werd er een oproep voor getuigen gedaan in het onderzoek naar een zware mishandeling die medio januari plaatsvond in Maastricht. Vier personen liepen daarbij zwaar letsel op. Een van de slachtoffers raakte zelfs zo ernstig gewond dat hij wekenlang in het ziekenhuis moest verblijven. Lees hier meer over de mishandeling en de aanvullende berichtgeving daarover.

Maandagochtend zijn twee personen aangehouden: een 20-jarige man en een 28-jarige man uit Maastricht. Dinsdagochtend zijn nog twee personen aangehouden: een 20-jarige man en een 24-jarige man eveneens uit Maastricht. Zij worden verdacht van zware mishandeling en openlijke mishandeling.