Getuigenoproep aanrijding IJsselstein

Getuigenoproep aanrijding IJsselstein

Geplaatst op 12 april 2022, om 14:12 uur

IJsselstein – Een 85-jarige vrouw is afgelopen maandag 11 april rond 16.30 uur aangereden door een taxibusje bij het woonzorgcentrum op de Jan van der Heydenweg. Zij is ernstig gewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Rond 16.30 uur komt de 85-jarige vrouw uit de hoofdingang van het zorgcentrum gelopen aan de Jan van der Heydenweg, bij de kruising met de Marijke Meuhof. Op dat moment staat bij de ingang een taxibusje om een passagier af te zetten. Vervolgens wordt de 85-jarige vrouw aangereden door het taxibusje, waarbij zij ernstig gewond raakt.

Iets gezien?
We zijn op zoek naar getuigen die de aanrijding gezien hebben.  Heeft u iets gezien en ons nog niet gesproken? Of heeft u wellicht camerabeelden van de situatie? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000 of M-online.