Mannen aangehouden in gestolen auto

Mannen aangehouden in gestolen auto

Geplaatst op 11 april 2022, om 11:33 uur

Roosendaal – Zondagavond (10 april 2022) werden, rond 22.30 uur, in de Akkerstraat in Roosendaal twee mannen aangehouden door de politie. Ze worden verdacht van heling/diefstal van een personenauto.

Agenten reden achter de betreffende personenauto. Het kenteken werd opgevraagd bij het Operationeel Centrum. Daaruit bleek dat de auto als gestolen was geregistreerd. De agenten gaven de bestuurder een stopteken.

Toen de auto langs de kant van de weg gezet was, bleken er twee mannen in te zitten. Een Belg van 35, zonder vaste woon- of verblijfplaats, en een 39-jarige man uit Standdaarbuiten. De agenten hielden hen aan en brachten hen over naar een politiecellencomplex.

De auto is in beslag genomen. Op zaterdag 9 april 2022 deed de Roosendaalse eigenaar aangifte van de diefstal. Met hem neemt de politie contact op. De auto moet nog onderzocht worden.

Bij de man uit België werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen tijdens zijn fouillering. De drugs zijn, ter vernietiging, in beslag genomen.

Beide verdachten worden maandag gehoord door de politie. Ze zitten nu nog vast.