Spaanse vrachtwagenchauffeur slachtoffer van diefstal met geweld

Spaanse vrachtwagenchauffeur slachtoffer van diefstal met geweld

Geplaatst op 8 april 2022, om 07:47 uur

Zevenbergschen Hoek – Op verzorgingsplaats Streepland bij Zevenbergschen Hoek beroofde een onbekende man woensdagochtend rond 10.50 uur een Spaanse vrachtwagenchauffeur van zijn portefeuille. De politie zoekt getuigen van deze diefstal waarbij geweld werd gebruikt door de dader.

De vrachtwagenchauffeur parkeerde zijn truck op de parkeerplaats en liep naar de winkel om een bakje koffie te halen. Ineens werd hij met iets hards op zijn hoofd geslagen en kwam hij ten val. Hij zag een man zijn portefeuille wegnemen, in een auto stappen en wegrijden richting de A16.

De chauffeur belde direct de politie. Agenten kwamen ter plekke en zagen dat de man een hoofdwond had opgelopen. De man is naar een huisarts gebracht om de wond te behandelen. Hierna deed hij aangifte.

Getuige geweest?
Mogelijk reed u rond 10.50 uur ook op de parkeerplaats, of in de buurt, en kunt u ons helpen aan meer informatie over deze zaak. Volgens de chauffeur is de dader weggereden in een donkergekleurde auto en zat er nog een tweede persoon in die auto. Bent u getuige geweest, of hebt u informatie die u wilt delen? Dan kan dat via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Geef bij uw contact graag het zaaknummer 2022-087378 door.