Automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op N276

Automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op N276

Geplaatst op 6 april 2022, om 09:18 uur

Sint Joost – Bij een aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto is woensdagochtend een 41-jarige man uit Echt om het leven gekomen.

De aanrijding vond plaats rond 06.50 uur op de N276 ter hoogte van Sint Joost. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto van de 41-jarige man op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terecht en botste op een vrachtauto. De bestuurder van de vrachtauto bleef ongedeerd. Een traumahelikopter werd ingezet. Ter plaatse werd hulp verleend aan het slachtoffer. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen. De VOA (verkeers Ongevallen Analyse) doet ter plaats onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.