Twee motoragenten betrokken bij ongeluk met twee auto’s op A58

Geplaatst op 5 april 2022 08:22 uur | Laatst bijgewerkt op 7 april 2022 15:38

Op de A58 tussen Best en Tilburg-Centrum Oost zijn dinsdagmorgen twee motoragenten gewond geraakt bij een ongeluk. Het zou gaan om twee docenten van de rijopleiding van de Politieacademie.

Tekst loopt door onder de advertentie

Volgens een woordvoerder van de Politie raakten de agenten allebei lichtgewond en maken zij het redelijk goed. De een heeft een hoofdwond, de ander een polsbreuk. Of de inzittenden van de betrokken auto’s van het ongeval gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk.

De ANWB meldt dat het verkeer rekening moet houden met een lange file en een vertraging van ongeveer een uur. Op dit moment zijn er twee rijstroken afgesloten en is de weg waarschijnlijk rond 11.00 uur weer vrij, meldt Rijkswaterstaat. Een speciaal onderzoeksteam van de Politie (VOA) doet op dit moment onderzoek naar het ongeluk.

Omleiding
Omdat er sprake is van een kijkersfile in de andere rijrichting wordt het verkeer daarom knooppunt Batadorp omgeleid via de A2 en A65. Tussen Eindhoven en Tilburg heeft het verkeer zo’n drie kwartier vertraging.