Onderzoek overleden man in Opsporing Verzocht

Onderzoek overleden man in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 4 april 2022, om 11:48 uur

Kerkrade – Woensdag 9 maart kwam een 38-jarige man door geweld om het leven. In het televisieprogramma Opsporing Verzocht zal er dinsdagavond uitgebreid aandacht aan het onderzoek besteed worden.

Op woensdagochtend 9 maart werd het lichaam van een 38-jarige man in het Hambos in Kerkrade aangetroffen. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. De politie riep getuigen en mensen die mogelijk over meer informatie beschikken al diverse malen op zich te melden. Lees daar hier meer over.
In het televisieprogramma Opsporing Verzocht worden middels een reconstructie de laatste uren voor zijn dood in beeld gebracht. Er wordt een uitgebreid beeld geschetst van het slachtoffer. Daarnaast wordt er tevens onderzoeksinformatie gedeeld die mogelijk weer tot nieuwe aanknopingspunten kan leiden. Het item wordt  van Duitse ondertiteling voorzien, omdat het slachtoffer contacten over de Duitse grens onderhield.

Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20:33 uur op NPO1 te zien.