Man onder invloed van drugs in gestolen auto aangehouden

Geplaatst op 4 april 2022 11:47 uur | Laatst bijgewerkt op 4 april 2022 11:48

Kapelle – Een 44-jarige man uit Vlissingen is vannacht omstreeks 00.50 uur op de Nijverheidsweg door de politie aangehouden ter zake heling. Hij reed namelijk in een auto die op 3 april jl. gestolen was in Vlissingen. Een arts heeft in Torentijd bij de verdachte bloed afgenomen omdat hij bij een speekseltest positief scoorde op THC gebruik.

Tekst loopt door onder de advertentie

Na een melding dat een gestolen auto een ANPR-camera was gepasseerd zagen agenten maandag 4 april 2022 omstreeks 00.45 uur de bedoelde personenauto rijden op de A58 ter hoogte van Kapelle. Ze hebben daarop een stopteken gegeven waaraan werd op de Nijverheidsweg werd voldaan.

De bestuurder zat alleen in de auto. Hij werd aangehouden ter zake heling c.q. diefstal.