Man neergestoken op treinstation, man en vrouw op de vlucht

Man neergestoken op treinstation, man en vrouw op de vlucht

Geplaatst op 2 april 2022, om 21:09 uur

Rotterdam – Een 20-jarige Rotterdammer raakt zaterdagmiddag ernstig gewond als hij na een ruzie wordt gestoken met een mes. Een man en vrouw gaan er na het steekincident vandoor. De politie doet onderzoek.

De ruzie tussen de drie personen zou al in de trein zijn ontstaan. Op het perron van treinstation Blaak zette de ruzie zich voort en ontaarde in een vechtpartij, waarbij de 20-jarige Rotterdammer werd gestoken. De verdachten gingen er vandoor.

Omstanders belden het alarmnummer en agenten troffen op het perron de 20-jarige man met een steekwond. De traumahelikopter bracht het Mobiel Medisch Team en het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie stelde direct camerabeelden veilig en agenten spraken met getuigen. De Forensische Opsporing  onderzocht het perron op sporen. 

Heeft u informatie die dit onderzoek kan helpen, of heeft u iets gezien of gehoord, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of laat uw informatie achter onder dit formulier.