Twee doden bij schietpartij in McDonald’s Zwolle

Twee doden bij schietpartij in McDonald’s Zwolle

Geplaatst op 30 maart 2022, om 17:42 uur

ZWOLLE – Bij de McDonalds aan de Floresstraat in Zwolle-Noord heeft een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn twee doden gevallen.

Rond 18.00 uur werd er groot alarm geslagen na diverse meldingen van de schietpartij. Er is geen verdachte aangehouden. Na de schietpartij vliegt er een politiehelikopter boven de stad, die vermoedelijk jacht maakt op een verdachte.

Er is nog niets bekend over de aanleiding van de schietpartij. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Agenten lopen met kogelwerende vesten rond. De omgeving van het restaurant is afgezet.

Volgens omstanders zou er een opstootje zijn ontstaan tussen de politie en de familie van het slachtoffer. De politie heeft nog geen gegevens over het slachtoffer bekendgemaakt. Volgens de politie is het personeel van de fastfoodketen in veiligheid gebracht.