Politie onderzoekt poging doodslag in Eindhoven

Politie onderzoekt poging doodslag in Eindhoven

Geplaatst op 27 maart 2022, om 10:37 uur

Eindhoven – De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar een incident zaterdagmorgen op de Kleine Berg. De bestuurder van een Fiat 500 reed daar rond 03.30 uur vermoedelijk bewust in op een 39-jarige man uit Vught. Daarbij reed hij over enkele scooters en tegen een pand. De 47-jarige man uit Eindhoven wordt verdacht van poging tot doodslag. Hij is ingesloten op het bureau en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Den Bosch.

De bestuurder heeft verklaard dat hij is mishandeld door de Vughtenaar op wie hij inreed. Ook die man is aangehouden en zit nog vast op het bureau. Beide mannen moesten vanwege hun verwondingen behandeld worden. De vrouw die bij de man in de auto zat, werd ook aangehouden, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

Wat nu de precieze aanleiding is voor het incident en de mishandeling, is nog onduidelijk. Daarom komt de politie graag in contact met getuigen. We hebben bij het incident al diverse getuigen gesproken, maar zijn vooral op zoek naar mensen die meer weten van wat daarvoor is gebeurd. Heb je iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.