‘Wijkdealer’ opgepakt

‘Wijkdealer’ opgepakt

Geplaatst op 25 maart 2022, om 16:01 uur

Terneuzen – Een bekende wijkdealer is, na de zoveelste overlastmelding, opgepakt. Hij had drugs in huis.

Bij het wijkteam waren de afgelopen tijd alweer veel overlastmeldingen van een woning aan de Tholensstraat binnengekomen. De overlast bestond uit veel verkeer in de straat ook op tijden dat de buurt rustig wilde slapen. Er was veel geschreeuw en bewoners in de buurt hadden hierdoor een gevoel van onveiligheid. Reden genoeg om een actie op te zetten om de overlast van dealactiviteiten te stoppen. Op vrijdag 25 maart 2022 om 10.00 uur zijn agenten het huis binnen gevallen. De bewoner werd aangehouden en daaropvolgend is het huis doorzocht. Tientallen grammen harddrugs en versnijdingsmiddelen werden gevonden. De verdachte is naar het bureau gebracht en zal worden verhoord. Hopelijk wordt het weer wat rustiger in de straat.

Melden helpt

Heeft u overlast van iemand in uw omgeving zoals hier boven omschreven, bel ons dan of neem contact op met uw wijkagent. Dat kan via:
– via de banners onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M