Update houtrijkstraat Verdachte aangehouden

Update houtrijkstraat Verdachte aangehouden

Geplaatst op 25 maart 2022, om 17:24 uur

Amsterdam – Een arrestatieteam heeft donderdag in Amsterdam-Noord een 39-jarige verdachte aangehouden die vermoedelijk betrokken is bij de dood van de bewoner van de Houtrijkstraat. De laatstgenoemde was op 9 maart dood aangetroffen in zijn eigen woning in de Houtrijkstraat. Onderzoek had uitgewezen dat het slachtoffer door geweld om het leven was gekomen.

Een onderzoeksteam van de politie kreeg zicht op een verdachte en op last van een officier van justitie is deze buiten heterdaad aangehouden. De verdachte wordt eveneens in verband gebracht met een afzonderlijk zedendelict. De man is vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris en die heeft besloten dat de verdachte zeker 14 dagen langer in hechtenis moet blijven. Het onderzoek is verder nog in volle gang. Meer informatie kan op dit moment niet gedeeld worden.