Peter Gillis onwel geworden op camping Het Prinsenmeer

Peter Gillis onwel geworden op camping Het Prinsenmeer

Geplaatst op 24 maart 2022, om 12:31 uur

Op de camping Het Prinsenmeer is woensdag eigenaar Peter Gillis, bekend van het SBS6-programma Massa is Kassa, onwel geworden. Dat meldt Eindhovens Dagblad.

Peter is ter plekke behandeld en per ambulance naar het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond overgebracht. “Maar er is niets aan de hand. Misschien moet ik afvallen.”, zo zegt hij zelf min een telefonisch gesprek tegen Omroep Brabant. “Nee, nee”, zegt Gillis donderdag lachend aan de telefoon. “Ik voel me prima. Ik ging gisteren met loeiende sirenes het terrein af en ze hebben in de ambulance mijn shirt opengeknipt, dus het zag er eng uit, maar er is niets aan de hand.”

Peter zegt hij zich ineens niet lekker voelde en een lage bloeddruk had. In het ziekenhuis heeft hij diverse onderzoeken gehad. Vervolgens heeft die een worstenbroodje gegeten en is die weer naar huis gegaan. Wel krijgt hij nog wat onderzoeken in het ziekenhuis vanwege te hoge bloedsuikerspiegel.

“In combinatie met de stress is dat misschien niet zo’n goede combinatie. Tja, misschien toch afvallen he? Ik word steeds dikker. Voordat je het weet dragen ze me van het terrein af en lig ik tussen zes planken. Is toch oppassen.”, aldus Gillis tegen Omroep Brabant.