Man aangehouden na bedreiging

Man aangehouden na bedreiging

Geplaatst op 24 maart 2022, om 10:48 uur

Tilburg – Zaterdag 12 maart 2022 zou een man bedreigd zijn met een vuurwapen. De verdachte is toen weggekomen, maar na onderzoek woensdag 23 maart alsnog aangehouden.

Zaterdagmiddag rond 14.00 uur ontvingen wij een melding dat er een man bedreigd zou zijn op de Ampèrestraat. De verdachte zou het slachtoffer hebben bedreigd, waarna hij een woning is binnen gegaan en met een knuppel terug kwam. Ook zou hij met een vuurwapengelijkend voorwerp op het slachtoffer af zijn komen lopen. Daarna stapte de verdachte in zijn auto en reed weg.

In overleg met de officier van justitie is bepaald dat de verdachte buiten heterdaad aangehouden mocht worden. Na onderzoek is de 30-jarige man uit Tilburg woensdagochtend 23 maart aangehouden. Bij de doorzoeking is een vuurwapengelijkend voorwerp aangetroffen en in beslag genomen.