Vrouw overvallen in woning

Vrouw overvallen in woning

Geplaatst op 22 maart 2022, om 10:40 uur

Breda – Een vrouw is maandagavond beroofd in een woning. De verdachte had een mes en bedreigde haar.

Op maandag 21 maart 2022 om 20.25 uur belde een vrouw in paniek naar het Operationeel Centrum. Ze vertelt dat ze in een woning aan de van Meterenstraat is en zojuist is overvallen. Ze geeft het signalement van de dader: een man met een donkere huidskleur en met een donkere muts op. Hij had een donkere jas aan met een wit Nike teken erop. Het signalement is direct doorgegeven aan surveillerende eenheden in de omgeving en één van de auto’s werd naar de woning gestuurd.

Binnengedrongen

Het slachtoffer zit in de woning toen er aan de voordeur geklopt werd. Ze opent de deur en word direct de gang in geduwd. De verdachte heeft een mes in zijn hand en bedreigt het slachtoffer. Hij wil geld. Het slachtoffer loopt weg en de verdachte verlaat met een onbekend geldbedrag de woning. Het slachtoffer raakt niet gewond. Er is in de omgeving nog naar de verdachte gezocht maar hij is niet gevonden. De recherche is een onderzoek gestart.

Getuige

We zijn dus op zoek naar een man met een donkere huidskleur die Engels sprak. Hij was gekleed in een donkere jas met een wit ‘Nike’ teken erop. Het slachtoffer schat hem op ongeveer 30 jaar oud. Hebt u informatie meld dat dan bij ons via via de banners onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M