Geweldsincident Van Maanenkade in Team West

Geweldsincident Van Maanenkade in Team West

Geplaatst op 22 maart 2022, om 15:08 uur

Den Haag – Vanavond vraagt de politie weer uw hulp bij het oplossen van een aantal zaken. Team West besteedt aandacht aan een geweldsincident in een woning aan de Van Maanenkade. Daar trof de politie vrijdagmiddag 25 februari de 24-jarige Shanty overleden aan. In Opsporing Verzocht toont de politie beelden van een straatroof in de Bragastraat in Den Haag en een diefstal van mobiele telefoons in Rijswijk.

Straatroof Paviljoensgracht | Den Haag
Een 21-jarige man werd zondagavond 13 februari op de Paviljoensgracht in Den Haag van zijn horloge en tas beroofd. In de uitzending toont de politie camerabeelden van de twee straatrovers die na de straatroof de Nieuwe Molsstaat in rennen.

Brandstichting woning Adriaan van Leeuwenlaan | Den Haag                                              
Onbekenden stichtten in de nacht van zondag 12 op maandag 13 december brand bij een woning aan de Adriaan van Leeuwenlaan in Den Haag. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van twee personen die betrokken zijn bij deze brandstichting.

Woninginbraak Breda pinnen I Den Haag                                                        
Bij een woninginbraak in Breda op woensdag 16 juni werden behoorlijk veel goederen meegenomen waaronder laptops, horloges en een bankpas. Deze bankpas is gebruikt in Breda maar ook in Den Haag, op station Holland Spoor. In de uitzending toont de politie camerabeelden van de pinner.

Gewelddadige straatroof Bragastraat | Den Haag                                                                 
Een 79-jarige man is woensdagmiddag 15 december op de Bragastraat in Den Haag het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Het slachtoffer werd verschillende keren hard op zijn gezicht geslagen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de straatrover.

Bedrijfsinbraak diefstal telefoons | Rijswijk                                                                      
Op dinsdag 12 oktober vond in een bedrijf aan de Einsteinlaan in Rijswijk een bedrijfsinbraak plaats. Bij deze inbraak zijn ruim 150 mobiele telefoons meegenomen door de twee inbrekers. In de uitzending worden de beelden getoond.

Hebt u informatie over een van de zaken? 
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem. Iedere dinsdag is Opsporing Verzocht te zien om 20.30 uur op NPO1. Op woensdag wordt het programma om 13.20 uur herhaald op NPO2. Team West is om 17.00 uur te zien bij Omroep West. De uitzending wordt daarna ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een keer herhaald.