Politie zoekt belangrijke betrokkenen in onderzoek naar steekincident Bedum

Politie zoekt belangrijke betrokkenen in onderzoek naar steekincident Bedum

Geplaatst op 21 maart 2022, om 12:37 uur

Bedum – In het onderzoek naar het steekincident in Bedum van donderdag 10 maart, is de politie op zoek naar de bestuurder van een scooter.

Donderdag 10 maart rond 21:45 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Wroetende Mol in Bedum. Hierbij is een 52-jarige man uit Bedum  gewond geraakt. Na het incident is de verdachte gevlucht. Kort daarna heeft de politie hem aangehouden in de stad Groningen. Het gaat om een 18-jarige man uit Groningen. 

Betrokkene met scooter

Er zijn aanwijzingen dat verdachte na het incident samen met een ander (nog) onbekend persoon op een scooter/brommer is weggereden. De politie wil heel graag weten wie de bestuurder van deze scooter of brommer is.

Belangrijke getuige
Daarnaast is de politie ook op zoek naar een belangrijke getuige. De verdachte – die zelf ook gewond raakte bij het incident – heeft mogelijk deze persoon om hulp gevraagd vanwege zijn verwondingen. Wij komen heel graag met hem of haar in contact, mogelijk dat hij of zij belangrijke informatie heeft die ons kan helpen bij het onderzoek.

Informatie

Bent u de persoon op de scooter of weet u mogelijk wie deze persoon is? Of heeft u iemand in uw omgeving horen praten over dit incident? Of bent u de belangrijke getuige die de gewonde verdachte heeft geholpen? Bel dan met ons via 0900 – 8844. Heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem ook dan contact met ons op.