Eigenaar Haags restaurant neergestoken, personeelslid overmeestert verdachte

Eigenaar Haags restaurant neergestoken, personeelslid overmeestert verdachte

Geplaatst op 21 maart 2022, om 11:40 uur

Den Haag – Een 46-jarige eigenaar van een restaurant aan de 2e Louise de Colignystraat raakte zondagavond 21 maart gewond toen hij bij een overval met een mes gestoken werd door de overvaller. Een 19-jarige Hagenaar kon direct worden aangehouden als verdachte.

Agenten kregen kort na 21.30 uur de melding dat er een overval gaande was in het restaurant en dat de verdachte nog binnen was. Terwijl meerdere eenheden onderweg waren naar de 2e Louise de Colignystraat, kwam het bericht dat er iemand neergestoken zou zijn. De verdachte was inmiddels overmeesterd door een personeelslid en werd aan de agenten overgedragen. Een ambulance vervoerde het slachtoffer naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn letsel. De recherche onderzoekt de zaak.