Politie zoekt getuigen van schietincident in Rotterdams café

Politie zoekt getuigen van schietincident in Rotterdams café

Geplaatst op 19 maart 2022, om 13:43 uur

Rotterdam – Op 19 maart heeft in café ’t Half Uurtje aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam een schietincident plaatsgevonden. Niemand raakte gewond.

Rond 02.00 uur kwam de melding van het schietincident bij de politie binnen en binnen een paar minuten waren agenten bij de kroeg. Daar werd hen nog niet duidelijk wat er precies gebeurd was. In ieder geval was in het café geschoten, waarbij niemand geraakt was. Of een ruzie of bijvoorbeeld een overval de aanleiding voor het wapengebruik was, is nog in onderzoek.

Knallen
Kort nadat agenten bij de horecagelegenheid aankwamen, hoorden zij een aantal knallen in de buurt, die leken op schoten. Of er daadwerkelijk geschoten is of bijvoorbeeld vuurwerk werd afgestoken, is niet duidelijk.

Getuigen en beelden welkom
Hulp bij het onderzoek is altijd welkom en de politie komt graag in contact met getuigen. Ook beelden van bijvoorbeeld een dashcam van buiten het café kunnen bijdragen aan het onderzoek. Als u de politie kunt helpen, bel dan 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.