Slachtoffer verkeersongeval alsnog overleden

Slachtoffer verkeersongeval alsnog overleden

Geplaatst op 18 maart 2022, om 13:38 uur

Almere – De 65-jarige vrouw die eind vorig jaar in Almere na een botsing met een 17-jarige fietser ten val kwam is woensdag 16 maart alsnog aan haar verwondingen bezweken. Ondanks dat het al een geruime tijd geleden heeft plaatsgevonden, zoekt de politie nog steeds getuigen.

Het slachtoffer fietste die dag, woensdag 29 december rond 18:00 uur over het Tsjaikowskypad nabij de Meppelbrug in Almere. Het 65-jarige slachtoffer kwam daarbij in aanraking met een 17-jarige fietser en kwam ongelukkig ten val. Zij werd destijds in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas kwam zij woensdag j.l. alsnog te overlijden.

De politie komt graag in contact met personen die destijds wellicht getuigen zijn geweest van het ongeval. Zij kunnen bellen met de verkeerspolitie van de politie Midden-Nederland via 0900-8844.