Aanrijding tussen vrachtwagen en kinderfiets in Zevenaar

Aanrijding tussen vrachtwagen en kinderfiets in Zevenaar

Geplaatst op 18 maart 2022, om 16:00 uur

ZEVENAAR – Op de rotonde Ringbaan-Oost met de Didamseweg in Zevenaar heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen.

Rond 14:20 uur gebeurde de aanrijding. Een fietser op een kinderfiets werd geschept door een vrachtwagen. De persoon op de fiets zou voorrang hebben gehad, maar vermoedelijk heeft de bestuurder van de vrachtwagen deze over het hoofd gezien. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Volgens een agent ter plaatse heeft de persoon op de fiets een engeltje op zijn of haar schouder gehad.

De band van de vrachtwagen is door het ongeluk lek geraakt. De chauffeur probeert deze ter plaatse te verwisselen zodat de weg zo snel mogelijk weer vrij kan worden gegeven. Tot die tijd is de kruising niet begaanbaar.

Foto’s: Persbureau Heitink