Twee aanhoudingen na vechtpartij op het Stationsplein in Dordrecht

Twee aanhoudingen na vechtpartij op het Stationsplein in Dordrecht

Geplaatst op 17 maart 2022, om 10:51 uur

Dordrecht – Op woensdagavond 16 maart is een 20-jarige man uit Dordrecht mishandeld op het Stationsplein in Dordrecht. Even later konden een 17-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 18-jarige man uit Zwijndrecht voor de mishandeling worden aangehouden.

Rond 22.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij op het Stationsplein in Dordrecht. Een 20-jarige man werd belaagd door twee mannen die een machete bij zich zouden hebben. De politie ging direct op de melding af en op zoek naar de verdachten. Zij werden even later aangetroffen ter hoogte van het Charlotte van Praagpad, waar ze konden worden aangehouden. Tijdens de fouillering werden een machete en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. De wapens zijn in beslag genomen en worden onderzocht door de forensische opsporing. Het slachtoffer raakte gelukkig niet dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest.