Arrestatie na drugsvondst

Arrestatie na drugsvondst

Geplaatst op 17 maart 2022, om 11:28 uur

Roosendaal – De politie arresteerde woensdag 16 maart 2022 in een woning aan de Frans Halslaan de bewoners op verdenking van drugshandel. Het gaat om een 52-jarige vrouw en een 46-jarige man.

De politie kreeg informatie dat in een woning aan de Frans Halslaan drugs verhandeld werd. Woensdagmiddag 16 maart deed de politie een instap en vond verschillende soorten drugs, waaronder ongeveer 30 gram henneptoppen en ruim een kilo aan diverse soorten harddrugs (amfetamine, flakka en GHB). Ook is een boksbeugel in beslag genomen. De bewoonster werd direct aangehouden en later op de avond werd de bewoner aangehouden. Zij zitten vast voor nader onderzoek. In 2017 en 2020 werd deze woning reeds eerder door de politie doorzocht waarbij beide keren ook handelshoeveelheden drugs werden geconstateerd. Deze eerdere onderzoeken werden ook door tips opgestart.  

Meld altijd
Meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van ondermijnende criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak wordt opgelost. Het komt vaak voor dat we criminelen kunnen arresteren of drugslabs kunnen sluiten dankzij meldingen van alerte burgers of ondernemers.

Hoe melden?
Hoort of ziet u verdachte zaken in uw omgeving? Vermoedt u criminele activiteiten? Dan horen we dat graag via 0900 – 8844 of via de wijkagent, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.