Man (49) aangehouden door arrestatieteam

Man (49) aangehouden door arrestatieteam

Geplaatst op 16 maart 2022, om 13:47 uur

Rijswijk – Een arrestatieteam hield woensdagochtend 16 maart in een woning aan de Prinses Irenelaan een 49-jarige man aan. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij grootschalige handel in verdovende middelen. De politie doet nader onderzoek.

Een arrestatieteam betrad in alle vroegte de woning en hield de verdachte aan. Agenten doorzochten vervolgens de woning. Hierbij zijn een paar gegevensdragers voor nader onderzoek in beslag genomen.

De verdachte zit vast en wordt gehoord door rechercheurs. De politie maakt een proces-verbaal op tegen de 49-jarige.

Bestuurlijke rapportage
Naar aanleiding van het opsporingsonderzoek stelt de politie een bestuurlijke rapportage op om een signaal, doorgaans een concreet feit, door te geven aan het openbaar bestuur, zodat zij in staat wordt gesteld om bestuurlijke maatregelen te treffen. Zo kunnen gemeente en politie gezamenlijk onder andere georganiseerde misdaad bestrijden. Lees meer over het bestuurlijk instrumentarium via deze link naar de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).