Zeven aanhoudingen na straatroof

Zeven aanhoudingen na straatroof

Geplaatst op 15 maart 2022, om 11:11 uur

Heerhugowaard – Een 35-jarige maaltijdbezorger uit Hollands Kroon werd onder bedreiging van een mes door meerdere personen beroofd van een bestelling en andere eigendommen aan de Kamperfoelielaan. De politie startte een onderzoek en heeft zeven verdachten aangehouden op de Populierenlaan.

Het slachtoffer kwam maandagavond rond 22.50 uur op Kamperfoelielaan om een maaltijd af te leveren. De bewoners op het adres lieten weten niets besteld te hebben. De bezorger liep terug naar zijn auto en werd tegemoet gelopen door meerdere personen. Eén van de personen bedreigde de bezorger met een mes en zei hem zijn spullen af te geven. De andere verdachten haalden een maaltijd uit de auto. De verdachten renden vervolgens met eigendommen van het slachtoffer en maaltijd weg in de richting van de Middenweg.

 

Na de melding van de straatroof startte de politie een onderzoek op. Zeven verdachten konden door goed recherchewerk achterhaald en aangehouden worden op de Populierenlaan in Heerhugowaard. De politie onderzoekt de rol van deze zeven verdachten bij de straatroof aan de Kamperfoelielaan.

 

De verdachten betreft:

  • Een 20-jarige man uit Eindhoven;
  • Een 17-jarige jongen uit Heerhugowaard;
  • Een 18-jarige man uit Heerhugowaard;
  • Een 17-jarige jongen uit Alkmaar;
  • Een 19-jarige man uit Heerhugowaard;
  • Een 20-jarige man uit Alkmaar, en;
  • Een 15-jarig meisje uit Heerhugowaard.

 

2022049707