Twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden

Twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden

Geplaatst op 9 maart 2022, om 15:05 uur

Oosterhout – Tijdens een politie actie zijn dinsdag 8 maart jl. omstreeks 15.00 uur op het Paterserf twee Oosterhoutse mannen (22 en 29 jaar) aangehouden die verdacht worden van het dealen en bezit van drugs. Er zijn honderden ponypacks met harddrugs, enkele plakken hasj en twee auto’s in beslag genomen. De politie vermoedt dat een van de voertuigen als bewaarplaats werd gebruikt.

Agenten zagen gistermiddag op het Paterserf een verdachte situatie die hun aandacht vroeg. Een auto met daarin twee mannen stopte bij een geparkeerd voertuig. Uit de gedragingen maakten de agenten op dat er sprake was van de overdracht van drugs. Hierop zijn beide mannen aangehouden, zowel in beide auto’s, als in hun kleding zijn drugs aangetroffen. Het rechercheonderzoek wordt voortgezet.