Drie aanhoudingen verricht na berovingen in Bilthoven en Bunnik

Drie aanhoudingen verricht na berovingen in Bilthoven en Bunnik

Geplaatst op 9 maart 2022, om 09:05 uur

Bilthoven – Naar aanleiding van verschillende straatroven in Bilthoven en Bunnik, heeft de politie onlangs drie aanhoudingen verricht. Naast deze aanhoudingen worden meerdere aanvullende aanhoudingen niet uitgesloten.

In de periode januari tot eind februari vonden er meerdere straatroven plaats in Bilthoven en Bunnik. Een van deze straatroven vond plaats aan de gezichtslaan in Bilthoven op 12 februari 2022. Hier werden twee jongens beroofd van hun portemonnee en telefoon. In de zoektocht naar de daders van deze straatroven werd via onder andere Bureau Hengeveld ook de hulp van burgers ingeschakeld.

Aanhoudingen
Na onderzoek van de recherche zijn deze week drie aanhoudingen verricht. Een 18-jarige man uit Bosch en Duin, een 19 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige man uit Bilthoven zijn gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij zes straatroven. Met de aanhouding van deze verdachten stopt het onderzoek niet. De recherche sluit namelijk niet uit dat er nieuwe aanhoudingen plaatsvinden.

Tips
Heeft u informatie over de straatroven of bent u getuige geweest en heeft u nog niet gesproken met de recherche? Doe dit dan alsnog. Dit kan het onderzoek helpen. Neem op via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Amersfoort of bel anoniem naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.