Vermoedelijke dader mishandeling aangehouden

Vermoedelijke dader mishandeling aangehouden

Geplaatst op 8 maart 2022, om 10:31 uur

Vlissingen – In een woning aan de Bloemenlaan in Vlissingen is maandagmiddag een 39-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 54-jarige plaatsgenoot op vrijdag 11 februari jl.

Het slachtoffer deed aangifte en verklaarde dat hij bewusteloos was geslagen door zijn belager. De politie startte een onderzoek en vroeg getuigen zich te melden. Meerdere getuigen legden bij de politie een verklaring af. Tijdens het onderzoek werd de naam van de verdachte bekend. Door de officier van justitie werd toestemming gegeven om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. Dat is maandagmiddag gebeurd.

De 39-jarige Vlissinger is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar legde hij een verklaring af. Hierna is de man weer op vrije voeten gesteld. Door de politie wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hij moet zich te zijner tijd voor de rechter verantwoorden.