Politie houdt drie mannen aan na steekincident Luttekenstraat

Politie houdt drie mannen aan na steekincident Luttekenstraat

Geplaatst op 8 maart 2022, om 15:04 uur

Elburg – Op maandagavond 7 maart omstreeks 18:30 uur kreeg de politie een melding van onenigheid tussen drie mannen in een woning aan de Luttekenstraat.

Aangekomen op de Luttekenstraat trof de politie op straat een 26-jarige man uit Delft aan die gewond was en hevig bloedde.  De man zou zijn gestoken met een mes. Bij het incident trof de politie twee andere mannen aan. De politie hield hen beide aan. Het betrof een tweede 26-jarige man uit Delft (niet het slachtoffer) en een man uit Elburg. Het slachtoffer werd voor behandeling naar een ziekenhuis in Zwolle gebracht en werd na behandeling aangehouden. 

Vrijwel tegelijkertijd trof de politie aan de Vicariestraat een auto aan waarvan de achterruit was ingeslagen en waarvan de binnenzijde in brand stond. Of er een connectie is tussen het steekincident en de autobrand is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de toedracht van beide incidenten.

Politie zoekt getuigen

Voor het onderzoek in beide zaken komt de politie graag in contact met getuigen. De politie heeft al een aantal mensen gesproken maar heeft u iets gezien of beschikt u over andere informatie die de politie mogelijk kan helpen in deze beide zaken? Neemt u dan contact op door te bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven. Bel dan Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

(2022101603/hk)