Inbrekers overlopen in Heerhugowaard

Inbrekers overlopen in Heerhugowaard

Geplaatst op 8 maart 2022, om 08:40 uur

Heerhugowaard – De politie zoekt getuigen van een woning inbraak aan de Populierenlaan in Heerhugowaard. Dinsdagochtend rond 05.25 uur wordt de bewoner wakker van geluiden in zijn woning en gaat op onderzoek uit.

De man komt oog in oog te staan met twee inbrekers en er ontstaat een worsteling. Daarbij raakt de man gewond en de inbrekers gaan er vandoor. De bewoner is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de zoektocht naar de overlopen inbrekers is onder andere een helikopter ingezet. Ondanks deze inzet is het tweetal niet gevonden.

Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Mogelijk zijn er van de omgeving van de Populierenlaan beelden voorafgaand of rond het tijdstip. Deze kunnen verstuurd worden naar www.politie.nl/upload.

2022044671