Mega wachtrijen bij tankstations voor extreem lage tankprijzen

Mega wachtrijen bij tankstations voor extreem lage tankprijzen

Geplaatst op 7 maart 2022, om 11:53 uur

NEDERLAND – Het tanken word met de dag duurder. De brandstofprijzen breken record na record en er lijkt geen einde aan te komen. Veel mensen gaan de grenzen over om te tanken in het buitenland en sommige zoeken de goedkoopste tankstations op in het lang.

Een boel tankstations in Nederland trekken zich hier niets van aan en daarom kun je deze week bij TinQ namelijk tanken voor de prijs van twintig jaar geleden. Het gaat om een jubileumactie van het tankstation omdat TinQ dit jaar 20 jaar bestaan en daarom bieden ze op sommige plekken in Nederland de brandstofprijzen aan van twintig jaar geleden. Er zit ook een nadeel aan de actie; het zorgt voor mega lange rijen bij de pomp.

Besparen van veel geld
Twintig jaar geleden betaalde je voor een liter benzine ongeveer €1,171 dat is nu ruim €2,357. Een liter Diesel kostte toen €0,869 en daar betaal je nu ruim €2,067 voor. Dat de brandstofprijzen zo enorm stijgen kwam aanvankelijk doordat alles weer een beetje open ging na de coronacrisis. De laatste tijd speelt uiteraard de Russische inval in Oekraïne ook een belangrijke rol.

Actie
De actie duurt tot en met vrijdag waarbij er elke dag vier tankstations bekend worden gemaakt waar voor een extreem lage prijs getankt kan worden. Vandaag zijn de tankstations in Venray, Ospel, Veenendaal en Kampen aan de beurt. Aanstaande zondag krijgen zelfs twintig tankstations de extreem lage prijzen. Meer over de actie kun je hier vinden.