Vrouw gewond na duw van balkon

Vrouw gewond na duw van balkon

Geplaatst op 6 maart 2022, om 09:40 uur

Poeldijk – Een 24-jarige vrouw raakte zaterdag 5 maart gewond nadat zij vermoedelijk van het balkon op de eerste verdieping werd geduwd. Dit gebeurde bij haar woning aan de Irenestraat in Poeldijk. De politie is op zoek naar de verdachte en getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van dit incident.

Rond 18:00 uur ontving de meldkamer een telefoontje dat er een vrouw van het balkon geduwd was bij een woning aan de Irenestraat in Poeldijk. Daar aangekomen troffen agenten een vrouw aan die gewond was aan haar benen. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk was een conflict in de relationele sfeer de aanleiding van dit incident. Agenten hebben samen met politiehonden de woning en omgeving doorzocht, maar de verdachte is helaas nog niet gevonden.

Getuigen gezocht
De politie is bezig met een buurtonderzoek, het afnemen van verklaringen van getuigen/betrokkenen en met sporenonderzoek. Wij zijn daarom op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van wat er zich zaterdag heeft afgespeeld op de Irenestraat in Poeldijk? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900 8844 of 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.