Rijbewijzen ingevorderd vanwege te hard rijden

Rijbewijzen ingevorderd vanwege te hard rijden

Geplaatst op 6 maart 2022, om 14:52 uur

Fijnaart, Dinteloord – Het rijbewijs van een 18-jarige jongen uit Klundert is zaterdagavond (5 maart 2022) ingevorderd door de politie.

Een agent controleerde rond 20.15 uur op snelheid aan de Stoofdijk in Fijnaart. De snelheid van de jongeman werd gemeten op 136 kilometer per uur, terwijl op die weg een maximum snelheid geldt van 60 kilometer per uur. De jongen kon meteen zijn rijbewijs inleveren. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Waarom hij zo hard reed wilde hij niet verklaren.

Ook in Dinteloord raakte een hardrijder zijn rijbewijs kwijt. Op de A4, ter hoogte van Dinteloord, werd zondagochtend, om ongeveer 11.00 uur, met een lasergun op snelheid gecontroleerd. Een 47-jarige man (onbekende woonplaats) reed 165 kilometer per uur, terwijl hier maximaal 100 kilometer per uur gereden mag worden.