Man zwaargewond na steekincident, verdachte aangehouden

Geplaatst op 6 maart 2022 09:50 uur | Laatst bijgewerkt op 6 maart 2022 09:50

Den Haag – Een 42-jarige man uit Den Haag is zaterdag 5 maart zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, nadat hij werd gestoken in een woning aan de Roemer Visscherstraat. De verdachte, een 58-jarige Hagenaar, is aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 16:00 kwam de melding van het steekincident binnen. Agenten troffen een man in de portiek aan, die werd aangehouden als verdachte. Het slachtoffer lag in de woning en had meerdere steekwonden. Agenten hebben eerste hulp verleend, totdat het ambulancepersoneel hem aan zijn verwondingen kon behandelen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar dit steekincident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie over dit incident? Bel dan 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.