Aanhoudingen na steekincident

Aanhoudingen na steekincident

Geplaatst op 6 maart 2022, om 07:47 uur

Kaatsheuvel – De politie arresteerden zaterdag 5 maart 2022 rond 20u15 in de Van Haestrechtstraat twee verdachten op verdenking van vernieling en mishandeling. Twee mannen raakten gewond.

De politie ontving een melding van een steekincident in een chalet aan de Van Haestrechtstraat. Twee mannen in de chalet hadden verwondingen en werden naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 30-jarige man uit Kaatsheuvel en een 36-jarige man, woonplaats onbekend. Ze zijn vermoedelijk met keukenmessen verwond. Ook waren de ramen van de chalet ingeslagen. Het ligt in de relatiesfeer. Agenten namen twee keukenmessen in beslag en arresteerden twee verdachten, een 43-jarige man en een 27-jarige man, waarvan de woonplaatsen onbekend zijn. Ze zitten vast voor nader onderzoek.