Vlaardinger gewond bij steekincident; verdachte aangehouden

Vlaardinger gewond bij steekincident; verdachte aangehouden

Geplaatst op 5 maart 2022, om 13:35 uur

Vlaardingen – Bij een steekincident in een café aan de Westhavenplaats raakte zaterdagochtend een 21-jarige Vlaardinger gewond. In de loop van de dag is een 18-jarige plaatsgenoot aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid en zit vast.

Om 03:00 uur ontstond een opstootje in het café waarbij het slachtoffer werd verwond met een mes. Hij was aanspreekbaar en is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Agenten konden op dat moment nog geen verdachte aanhouden. Wel spraken ze getuigen en stelden ze camerabeelden van het café veilig. Mede daardoor kwam de 18-jarige man uit Vlaardingen in beeld die zich later op de dag meldde op een politiebureau.

Getuigen zijn welkom
Om een zo compleet mogelijk beeld van de toedracht te krijgen spreekt de politie graag met getuigen. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan ook anoniem.