Winkeldief meldt zich na Team West

Winkeldief meldt zich na Team West

Geplaatst op 4 maart 2022, om 16:14 uur

Den Haag – Na de vertoning van beelden in Team West van meerdere winkeldiefstallen heeft zich op donderdag 3 maart een 29- jarige man uit Dordrecht gemeld aan een politiebureau. Dinsdag 1 maart werd in het opsporingsprogramma Team West van Omroep West aandacht gevraagd voor meerdere winkeldiefstallen in Den Haag. In de uitzending werden camerabeelden getoond van de verdachte die begin dit jaar voor ruim 1500,- euro aan drank wegnam. De verdachte is na verhoor heengezonden en zal zich later bij een rechter moeten verantwoorden. Zoals gebruikelijk zijn de beelden inmiddels verwijderd.

Opsporingsprogramma’s
De politie werkt met verschillende lokale en regionale omroepen samen op het gebied van opsporingscommunicatie. Bij opsporingsprogramma’s wordt u gevraagd om mee te helpen bij het oplossen van misdrijven. Regelmatig worden in de opsporingsprogramma’s camerabeelden van verdachten getoond, zoals bij bovengenoemde zaak.

Team West
Team West wordt elke dinsdagavond, direct na het TV West-journaal van 17.00 uur, uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het programma enkele keren herhaald. Ook via www.omroepwest.nl is het programma terug te zien.