Aanhoudingen na verzet

Aanhoudingen na verzet

Geplaatst op 4 maart 2022, om 09:55 uur

Middelburg – De politie arresteerden vrijdag 4 maart 2022 rond 00u30 na belediging en verzet in de Markt twee verdachten.

De politie ontving een melding van onenigheid tussen meerdere mensen in de Markt. Twee verdachten, een 23-jarige man uit Vlissingen en een 19-jarige man uit Vlissingen, beledigden de agenten en verzetten zich tijdens de aanhouding. Beide verdachten zitten vast voor nader verhoor.

Geweld tegen opsporingsambtenaren
De politie tolereert geen verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel en treedt er daadkrachtig tegen op. Met het openbaar ministerie is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Klik hier voor meer informatie over de veilige publieke taak.