Politie onderzoekt het overlijden van een man die slachtoffer was bij een geweldsincident

Politie onderzoekt het overlijden van een man die slachtoffer was bij een geweldsincident

Geplaatst op 2 maart 2022, om 07:52 uur

Enschede – Het 66-jarige slachtoffer werd vrijdag overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een 31-jarige man aangehouden die wordt verdacht van poging doodslag c.q. poging zware mishandeling.

In de vroege avond van vrijdag 25 februari kreeg de politie een melding van geweldsincident in een woning aan de Kastanjestraat in Enschede. Die avond is een 66-jarige man uit Enschede door de ambulance met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft later op de avond een 31-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij bevond zich op dat moment in een horecagelegenheid in Enschede. 
 
Eergisteren is de 66-jarige man in het ziekenhuis overleden. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht rondom zijn overlijden. 
2022086016 CW