Juwelierszaak beroofd na plofkraak

Juwelierszaak beroofd na plofkraak

Geplaatst op 1 maart 2022, om 11:06 uur

Roosendaal – Een juwelierszaak aan de Rosada is dinsdagmorgen vroeg 1 maart door vermoedelijk vier mannen beroofd. De daders kwamen binnen na een explosie bij de toegangsdeur.

Het incident gebeurde rond 4.00 uur. De daders ramden een van de toegangspoorten met een auto open. Daarna reden ze met twee scooters naar de juwelierszaak. Ze verschaften zich de toegang tot de winkel door een explosief bij de deur tot ontploffing te brengen. Vermoedelijk pleegden vier mannen deze kraak. In de zaak werden diverse vitrines vernield, waarna ze er met een grote hoeveelheid sieraden vandoor gingen. De daders vluchtten op de twee scooters weg. De auto werd achtergelaten en is voor verder onderzoek weggetakeld. 

Weet u meer over de daders of de scooters?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie over de daders of de twee scooters? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022054104.