Agenten arresteren drugsdealers

Agenten arresteren drugsdealers

Geplaatst op 27 februari 2022, om 09:43 uur

Roosendaal – Agenten hebben zaterdag 26 februari rond 14.30 uur aan de Dunantstraat twee mannen aangehouden. Het ging vermoedelijk om twee drugsdealers

Het tweetal werd door agenten ter controle aan de kant gezet kort nadat er een derde persoon bij ze in de auto was gestapt. De man die net was ingestapt werd door de dienders bevraagt en het bleek dat hij drugs wilde kopen van het duo.

Controle
Bij verdere controle bleek de bijrijder, een 19-jarige Roosendaler, allerlei soorten drugs op zak te hebben. Uit zijn onderbroek kwamen zakjes met MDMA, cocaïne, 3-MMC en 4-MMC tevoorschijn. De 22-jarige bestuurder, woonachtig in Wouw, bleek zakjes met wit poeder en hennep op zak te hebben. Ook op de achterbank van de auto lagen zakjes met drugs. Alle drugs is in beslag genomen. De mannen zijn gehoord en na verhoor in vrijheid gesteld.