Vrouw belaagd op de Reutummerweg in Tubbergen

Vrouw belaagd op de Reutummerweg in Tubbergen

Geplaatst op 26 februari 2022, om 10:37 uur

Tubbergen – Vanochtend vroeg zaterdag 26 februari, rond de klok van 4.00 uur fietste een vrouw over de Reutummerweg, Ter hoogte van een inrit aan deze weg is zij door een onbekende man aangevallen en ten val gekomen.

Ze kon zich na een korte worsteling uit de voeten maken en in de buurt hulp krijgen. De politie heeft het slachtoffer opgevangen en is met haar in gesprek. Ze heeft lichte verwondingen opgelopen. De politie heeft op de plaats van het incident en de omgeving onderzoek verricht. De belaging heeft zich voorgedaan op de Reutummerweg tussen de Wieschertsweg en Westermatenweg.

 

Getuigenoproep

De politie vraagt aan bewoners en voorbijgangers of zij rond 4.00 uur iets hebben gezien of gehoord. Het kan ook zijn dat voorafgaand anderen daar langsfietsten of met de auto reden en daar iets of iemand hebben gezien. Dat kan om deze bedoelde persoon gaan, maar ook over een eventuele auto of een ander vervoermiddel bijvoorbeeld.

 

Camerabeelden

Het onderzoek van de recherche heeft ook belang bij beeldmateriaal op en rond dit tijdstip van de Reutummerweg. Heeft u een aangrenzende woning of bedrijf en bent u in het bezit van een beveiligingscamera? Of is in uw auto een dashcam actief? Neem dan contact met ons op.  Hebt u iets gezien, gehoord of beeldmateriaal? Meldt het ons direct op 0900-8844.

 

2022086762 RV