Motorrijder gaat onderuit en raakt gewond bij ongeval

Motorrijder gaat onderuit en raakt gewond bij ongeval

Geplaatst op 26 februari 2022, om 10:17 uur

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Kieler Bocht in de stad Groningen is zaterdagavond een motorrijder gewond geraakt.

De hulpdiensten kregen rond 22:10 uur de melding binnen waarop meerdere politie-eenheden en een ambulance ter plaatse werden gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek een motorrijder onderuit te zijn gegaan, de motorrijder kwam hierbij hard ten val.

Toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de gewonde motorrijder. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is de gewonde motorrijder met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed kort onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval. De motor raakte fors beschadigd.