Verdachte aangehouden voor bedreiging

Verdachte aangehouden voor bedreiging

Geplaatst op 26 februari 2022, om 12:25 uur

Den Haag – Op de Erasmusweg is zaterdagochtend 26 februari in de vroege ochtend een 51-jarige man aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen.

Rond middernacht belde het slachtoffer de politie en vertelde dat zij kort daarvoor was bedreigd met een vuurwapen in een woning aan de Erasmusweg. Het slachtoffer, een 54-jarige vrouw uit Den Haag rende daarop direct de woning uit.

Het arrestatieteam van de politie betrad daarna de woning, en troffen de verdachte aan met een vuurwapen binnen handbereik. Hij was onder invloed van verdovende middelen. Na onderzoek bleek het inderdaad om een vuurwapen te gaan. Daarnaast werd er een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen in de woning. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau waar hij wordt gehoord.